Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel BorsodChem
Cím: 3702 Kazincbarcika, Szent Flórián tér 2.Email: info@hotelborsodchem.hu
Web: www.hotelborsodchem.huTelefon: (06-48)311-911
Fax: (06-48)311-616Gps: 48.2495566 , 20.6462629

Bemutatkozás

Köszönjük érdeklõdését, reméljük szállodánkban hamarosan személyesen is köszönthetjük!
A Hotel BorsodChem*** a völgyek, dombok, mezõk és erdõk övezte Kazincbarcikán található. A város Magyarország északkeleti részén, Miskolctól fél, a fõvárostól csupán két órányira található. A szállodát tulajdonosáról a BorsodChem Zrt-rõl, Magyarország egyik legnagyobb vegyipari társaságáról nevezték el.
A Hotel BorsodChem*** modern, elegáns háromcsillagos szálloda, melyben 2 emeleten 35 kétágyas szoba és 6 apartman várja kedves vendégeinket. A szálloda étterme, különterme és konferenciaterme rendezvényeink kitûnõ helyszíne. A szálloda szaunája, szoláriuma és kondícionáló terme valamint az épület közvetlen közelében található uszoda, mûjégpálya és automata tekepálya aktív pihenést nyújt vendégeinknek.

A szállodában 35 db kétágyas szoba / ezek közül néhány erkélyes/ várja vendégeinket, melyek mindegyike zuhanyzós fürdõszobával, színes tv-vel,rádióval, telefonnal, minibárral, internet csatlakozással felszerelt. Egyes szobákban wi-fi rádióhullámmal terjedõ ingyenes internetezést tudunk biztosítani notebook-kal rendelkezõ vendégeinknek. A szállodában 6 apartman található, melyek két helyiségbõl állnak; egy nappali szobából és egy hálószobából. Az apartmanokhoz fürdõkádas fürdõszoba tartozik, a hálóban franciaágy nyújt pihenést. A szobákban telefon, színes tv, rádió, minibár és internet csatlakozás található, egyes apartmanokhoz egy kisebb mosogatóhelyiség is tartozik.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0